مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی خمین در سال ۹۵ برگزار شد

۰۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۷ کد : ۱۱۲۷ اطلاعیه های معاونت ها
مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی خمین  در سال ۹۵ برگزار شد

مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی خمین  در سال ۹۵ برگزار شد

اولین نمایشگاه دستاوردهای مرکز رشد واحد خمین همزمان با مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در ساختمان دانشکده علوم انسانی این دانشگاه برگزار گردید. این نمایشگاه در هفته آخر آذرماه که بنام هفته پژوهش نامگذاری شده است برگزار شد و از آخرین دستاوردهای هسته ها و واحدهای فناور در قالب پرتوتایپ های قابل آزمون رونمایی گردید.
این محصولات در حوزه های کشاورزی و صنایع وابسته , نانوفناوری, بهینه سازی مصرف انرژی , سخت افزارهای هوشمند کامپیوتری , هلسترونیک, گیاهان دارویی,کودهای بیولوژیک کشاورزی و تصفیه آب , روبات مین یاب و پهپاد تولید شده بزودی و پس از فرایند ثبت اختراع وارد مرحله تجاریسازی خواهند شد. در حاشیه این نمایشگاه که با تلاشها و حمایتهای معاونت محترم پژوهش و فناوری واحد خمین برگزار گردید, فرماندار محترم شهرستان خمین بهمراه هیأت همراه و همجنین فرماندهی محترم سپاه پاسداران شهرستان خمین و همجنین جمعی از مسؤلین و مدیران شهری از نتیجه تلاشهای فرزندان این مرزوبوم دیدن نمودند.
لازم بذکر است در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر , واحدها و هسته های فناور خانه طبیعت دیبا , آبرسان هوشمند و هلسترونیک بعنوان تیمهای تحقیقاتی برتر مستقر در مرکز رشد شناخته شدند و از زحمات و تلاشهای مدیریت محترم مرکز رشد واحد خمین, جناب آقای مهندس قدیر سهرابی نیز تجلیل بعمل آمد.
هدف اصلی این نمایشگاه , اعلام ظرفیتهای مرکزرشد بعنوان بستر مناسب برای تبدیل علم به ثروت و تجاریسازی ایده های خلاقانه بوده و امید است با حمایتهای مسؤلین شاهد تقویت مؤلفه های اقتصاد مقاومتی باشیم.