برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۲۰۹ اطلاعیه های معاونت ها
برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی

2 کارگاه تخصصی با موضوعات آشنایی با اصول ثبت اختراع و تأسیس شرکت های دانش بنیان  توسط مرکزرشد واحد خمین برای اولین بار در سطح شهرستان خمین برگزار گردید.

در این دو کارگاه که در مورخ پنجم و یازدهم اسفند 95 برگزار گردید ، آقایان الیاسی ریاست محترم سازمان ثبت اختراعات کشور و معصومی سرارزیاب معاونت علمی ریاست جمهوری به تدریس دوره های فوق الذکر پرداختند.

مخاطبان دوره های مذکور اعضای هسته ها و واحدهای فناور ، اعضای باشگاه پژوهشگران جوان ، اساتید و پرسنل دانشگاه و جمعی از علاقمندان از بیرون از دانشگاه بودند.

دوره های فوق با هماهنگی دفتر توانمندسازی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و دارای کدشناسه تعریف شده از سوی دفتر مذکور می باشد. همچنین به شرکت کنندگان نیز گواهی شرکت در دوره های مربوطه اعطا خواهد شد.