ثبت اولین محصول مرکزرشد واحد خمین در سامانه آزاداکسپو دانشگاه آزاد اسلامی

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۱۱ کد : ۱۲۱۰ اخبار تصویری
ثبت اولین محصول مرکزرشد واحد خمین در سامانه آزاداکسپو دانشگاه آزاد اسلامی

عسل غنی شده بعنوان اولین محصول از شرکت خانه طبیعت دیبا مستقر در مرکز رشد واحد خمین به شماره ثبت 1806 در سامانه آزاداکسپو دانشگاه آزاد اسلامی ثبت و در سراسر کشور در خانواده دانشگاه آزاد قابل مشاهده گردید.

این سامانه که در واقع یک فن بازار می باشد در سال 1394 بدست مؤسس فقید دانشگاه آزاد اسلامی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی افتتاح گردید و تبدیل به محلی برای ارائه خدمات و محصولات دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی و ارتباط مستقیم با صنعت و بازار گردید. این سامانه با آدرس اینترنتی www.AzadExpo.ir قابل دسترسی برای عموم بوده و برخلاف سامانه های رایج مثل دی جی کالا صرفاً یک ویترین برای معرفی محصولات و کسب بازار بوده و هیچ مالکیتی از حیث سهام در کالاهای عرضه شده ندارد. درگاه خرید و فروش این سامانه از طریق سرویس های آنلاین اینترنی صورت می پذیرد.

مرکزرشد واحد خمین نیز براساس دستورالعملهای ابلاغی در این سامانه دارای ویترین محصولات تعریف شده بوده و انشاله بزودی سایر محصولات این مرکز نیز در سامانه مذکور ثبت و به بازار معرفی خواهد شد.