اولین شرکت فناور مرکزرشد واحد خمین موفق به استقرار در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گردید

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۳ کد : ۱۳۵۲ اطلاعیه های معاونت ها اخبار تصویری

واحد فناور "خانه طبیعت دیبا"  از واحدهای فناور مرکزرشد واحد خمین ، پس از طی نمودن مراحل رشد و توسعه ایده و انجام بررسی های کارشناسان ، موفق شد بعنوان اولین واحد فناور استان مرکزی ، در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاداسلامی مستقر و به فرصتهای مناسبی برای تکامل دست پیدا نماید. استقرار در این فضا علاوه بر تسریع مراحل بلوغ مالی و مدیریتی موجب دستیابی به بازارهای بزرگتر و با دوامتر برای این شرکت می شود. این واحد فناور که متشکل از دانشجویان واحد خمین بوده و مراحل ساخت پرتوتایپ ، ثبت شرکت ، ثبت اختراع و ثبت برند خود را با موفقیت طی نموده اند و بعنوان پژوهشگر برتر سال1395 نیز انتخاب شده اند ، در زمینه تولید انواع عسل مبتنی بر فرایند اصلاح ژنتیک و بهبود شرایط تولید فعالیت می نمایند. این موفقیت که مرهون تلاش های این تیم علمی و حمایت های مسئولین محترم واحد خمین می باشد را به این جوانان نوآور ، کلیه همکاران ، اساتید و دانشجویان گرامی تبریک می گوییم.

( ۳ )