تصویب حمایت ۵ میلیارد ریالی جهت توسعه مرکزرشد واحد خمین توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

۰۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۷۴۸ اطلاعیه های معاونت ها اخبار تصویری
تصویب حمایت  ۵ میلیارد ریالی جهت توسعه مرکزرشد واحد خمین توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

طی سفر معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری جناب آقای دکتر سورنا ستاری و معاونین محترم ایشان به زادگاه امام راحل(ره) و برگزاری نشست تخصصی با اعضای هسته های فناور مرکزرشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین که با حضور رییس واحد خمین ، مدیرمرکزرشد واحد خمین و مسئولین شهرستان شامل امام جمعه محترم ،  فرماندار محترم ، نماینده محترم در مورخ 02/06/98 برگزار گردید ، طرح/ایده تیم های علمی مستقر در مرکزرشد بررسی و پس از بررسی چالش های حوزه اقتصاددانش بنیان و مشکلات مسیر تبدیل علم به ثروت ، مقرر گردید بودجه حمایتی بلاعوضی به مبلغ 5 میلیارد ریال برای توسعه فعالیتها و تجهیز مرکزرشد واحد خمین تخصیص یابد. پس از انجام پیگیری های لازم و تهیه BP و FS مربوطه توسط مرکزرشد دانشگاه و امضای موافقت نامه فیمابین واحد خمین و اداره کل کارافرینی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، مبلغ 2 میلیارد ریال از بودجه مذکور در مورخ 28/12/98 جذب و به حساب واحد خمین واریز گردید. این بودجه در تجهیز آزمایشگاه های حوزه علوم پزشکی که مورد نیاز تیم های علمی و هسته های فناور مرکزرشد می باشد هزینه و تجهیزات تخصصی مذکور نیز در مورخ 23/02/99 وارد دانشگاه شدند. درحال حاضر پیگیری های لازم بهمراه تهیه اسناد مقبته جهت جذب الباقی بودجه مذکور در حال انجام است.

لازم بذکر است در طی سفر استانی جناب آقای دکتر ستاری ، مقرر گردید به 5 هسته فناور مستقر در مرکزرشد واحد خمین نیز تسهیلات %4 با 2 سال تنفس برای تجاریسازی محصولات نوآورانه شان اعطا گردد. طرح های این تیم های علمی درحل حاضر جهت انجام فرایند داوری به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال شده است.