موفقیت هسته فناور ساتراس زیست فناور در خصوص تولید ۳ محصول در دوره شیوع کرونا ویروس

۰۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۷۵۱ اطلاعیه های معاونت ها اخبار تصویری

هسته فناور ساتراس زیست فناور از تیم های علمی مستقر در مرکزرشد واحد خمین که ایده محوری آنها بر روی تولید کیتهای اسید فاست سرد می باشد ، باتوجه به نیاز کشور به تجهیزات و فرآورده های پزشکی در دوره شیوع ویروس COVID19 ، موفق به اخذ مجوز از شورای اقتصاد دانش بنیان استان مرکزی مورخ 22/12/98 برای تولید سه محصول شدند. این سه طرح که به تصویب شورای اقتصاد دانش بنیان استان رسیده است و مجوز اعطای حمایت مادی برای تولید نمونه اولیه را دریافت نموده اند به شرح ذیل می باشند :

1. طرح تولید 15 عدد کیت های تشخیص قطعی کرونا به روش C-PCR .
  2. طرح تولید 1000 ویال کنترل کیفی بیولوژیک اُتوکلاوها.
  3. طرح تولید 100 لیتر محلول ضد عفونی آنتی سپتیک.

ضمناً مقرر است طرح دوم پس از تصویب در شورای اقتصاددانش بنیان سازمان مرکزی مورخ 24/12/98 توسط پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز مورد حمایت قرار گیرد. برای اجرای پروژه های مذکور آزمایشگاه های تخصصی واحد اراک مستقر در مجموعه قنات در اختیار این تیم علمی قرار خواهد گرفت. این سه طرح که مجموعاً 360000000 ریال بودجه برای تولید نمونه اولیه لازم دارند ، درحال حاضر در مرحله جذب بودجه می باشند. درصورتیکه طبق قرارداد و در مهلت زمانی تعیین شده ، پرتوتایپ های مذکور تولید شود ، اقدام لازم جهت تجاریسازی محصولات نیز صورت خواهد گرفت.