تولید ویال های کنترل کیفیت بیولوژیک اُتوکلاوها توسط شرکت ساتراس زیست فناور

۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۱ کد : ۱۷۸۲ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

برای اولین بار در کشور:

تولید ویال های کنترل کیفیت بیولوژیک اُتوکلاوها توسط شرکت ساتراس زیست فناور انجام خواهد گرفت

براساس مصوبات چهل و نهمین جلسه شورای مرکزرشد واحد خمین ، اولین بخش از بودجه حمایتی طرح تولید ویال های کنترل کیفیت بیولوژیک اتوکلاوهای واحد فناور ساتراس زیست فنار مستقر در مرکز رشد واحد خمین پرداخت شد. این محصول وارداتی برای اولین بار در کشور توسط این شرکت تولید خواهد شد و در ثبت اختراع آن سهم واحد خمین بر اساس آیین نامه های مربوطه لحاظ گردیده است. این طرح که توسط شورای اقتصاددانش بنیان استان مرکزی و بر اساس مجوز شماره 217/2/ص/99 مورخ 99/02/01 و با توجه به شیوع ویروس Covid19 (کرونا ویروس) تصویب و مورد حمایت قرار گرفته است ، درصورت موفقیت آمیز بودن نتایج تست و همچنین اخذ مجوزهای مربوطه از وزارت بهداشت ، جهت تجاریسازی و‌ ورود نهایی به بازار مشمول بودجه تولید انبوه خواهد شد. این محصول قابلیت دانش بنیان شدن را دارا بوده و بزودی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارجاع خواهد شد. بودجه این طرح از محل حمایتهای استانی تأمین می گردد.

( ۱ )