عقد قرارداد همکاری با شرکت پارس لیزر توسط مرکزرشد واحد خمین

عقد قرارداد همکاری با شرکت پارس لیزر توسط مرکزرشد واحد خمین

درراستای تصویب طرح راه اندازی سرای نوآوری ماشین آلات کشاورزی و صنعتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین ، یک تفاهمنامه جامع همکاری دیگر با یکی از موفقترین صنایع شهرستان خمین منعقد گردید. شرکت پارس لیزر با 15 سال سابقه کار اجرایی در برش حرفه ای و صنعتی انواع ورق های فلزات و دارا بودن پیشرفته ترین سیستم های برش لیزر فلزات ، CNC یکی از موفقتریت و پیشروترین صنایع مستقر در شهرک صنعتی شهرستان خمین محسوب می گردد.

در این تفاهمنامه همکاری دوطرف در خصوص همکاری های مشترک در زمینه پروژه های فناورانه ، طرح های دانش بنیان و سرمایه گذاری های مشترک و نیز بکارگیری سیستم CNC واحد خمین در پروژه های این شرکت به توافق رسیده اند.

امید است در پرتو مصوبات این تفاهمنامه همکاری ، دوطرف ضمن انجام تعهدات و اجرای نقش خویش در پروژه های مختلف موجبات ایجاد درآمد ، اشتغال و تولید محصولات مورد نیاز این روزهای مملکت را فراهم آورند. 99/05/27.